
Ferran Adrià anima Andorra a expressar la seva identitat culinària, planificar i donar-se a conèixer com a destinació turística
El xef que va revolucionar la cuina mundial, reconegut amb l’Andorra Taste Award 2025
El xef que va revolucionar la cuina mundial, reconegut amb l’Andorra Taste Award 2025
Notícia
Els Alps tornen a ser protagonistes d’aquesta trobada d’altitud amb noms com els d’Emmanuel Renaut (França), Zineb Hattab (Suïssa), Maximilian Stock (Àustria) o l’eslové Uroš Štefelin.
Notícia
El Premi Andorra Taste 2025 recau en aquesta quarta edició al cuiner més influent de les últimes quatre décades i responsable d’una revolució que va canviar per sempre la manera d’entendre la gastronomia: Ferran Adrià.
Notícia
La quarta edició de l’Andorra Taste Popular creix amb la presència de 22 restaurants i pastisseries del Principat.
Entrevista
La xef espanyola d’origen marroquí que triomfa a Suïssa defensa una gastronomia sense proteïna animal i sense mals fums.